Gör som våra flesta kunder
Bli en dammfritt kund 
och välj abonnemanget 
som passar just dig 
 
 
 

Dammfritt abonnemang  

Med vårt städ abonnemang kommer vi hem och städar din bostad precis så ofta som du vill. Du bestämmer hur ofta vi ska städ. Om ni väljer ett av våra abonnemang så får ni dem första 2 månader för endast 129:-/tim så passa på att ta del av erbjudet och självklart så erbjuder vi alltid en test städning innan ni behöver bestämma er.

Abonnemang - Flex

Passar dig som vi behöver få möjligheten att ändra städ tiderna och har kanske svårt att bestämma en dag som vi ska förhålla oss till under en längre period. Här kan du ändra städtillfällen eller pausa exempel pg a sjukdom eller annat som kan påverka 
Abonnemang Flex - 169:-/tim (1 månads uppsägningstid) 

Abonnemang - Spara

Vill du komma ner i pris och är säker på att du vill ha städning under minst 3 månader? Då passar denna abonnemanget dig bäst. Här kommer du ner lite i pris och självklart så kommer vi alltid och test städar en gång innan ni behöver bestämma er. Tillsammans bestämmer vi vilka dagar och tider som passar och vi förhåller oss till era önskningar.
Abonnemang Spara - 159:-/tim (3 månaders uppsägningstid

Abonnemang - Normal

Här saknar du helt bindningstid och kan boka in städning när det passar. Viktigt att ni meddela oss 24h innan ni vill avboka eller behöver ändra datum på städningen annars blir ni debiterade då vi har stängt schemat för att finnas till hands för er. (läs gärna våra villkor) 
Abonnemang Normal - 179:-/tim (Ingen- bindningstid)

Abonnemangs-villkoren 

Dammfritt nöjd kund-garanti gäller på alla abonnemang.
Dammfritt nöjd kund-garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du väljer att säga upp och avsluta abonnemanget.
Dammfritt nöjd kund-garanti gäller om ni är missnöjda med vår städning och vi har möjlighet att kunna tillträda bostaden inom 2 dagar efter utförd städning eller enligt överenskommelse för att få möjligheten att städa om den delen som ni är missnöjd med.
Efter uppsägningen av ett städabonnemang eller flextid med bindningstid, kostar varje avbokning/paus lika mycket som offert priset i avtalet fram till dess att abonnemanget löper ut.
Priserna anges inkl. moms och efter RUT-avdrag
Abonnemang räknas som återkommande städning varje eller varannan. 
Abonnemang Flextid kan läggas in med färre städningar än 2 gånger per månad men då uteblir  ni erbjudandet på 129:-/tim dem första 2 månaderna.
Avbokningar måste sker 24 timmar före inplanerat städtillfälle debiteras med fullt pris. Om vi inte kan komma in i bostaden för det inplanerade städtillfället så debiteras fullt pris också. Detta är pg a vi låser personalensschemat för att just finnas till hands för er.